Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730691265

Amistoso (Int.) 730691265 Información oficial sobre el partido 730691265 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Tomasin Alineación oficial del equipo 'Tomasin' en el partido 8 - 0 Inter Moordorf Alineación oficial del equipo 'Inter Moordorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tomasin Alineación oficial del equipo 'Tomasin' en el partido 3 - 2 Inter Moordorf Alineación oficial del equipo 'Inter Moordorf' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,6 % 6,9 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tomasin

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Tomasin, atacant per l'esquerra al minut 13, va aprofitar el magnífic llançament de Yann Hamel per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tonio Schirolli va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Krum Cherechanski va incrementar l'avantatge de Tomasin amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tomasin pel centre va donar un gran resultat: el gol de Clément Lenders va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, Tomasin va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Miguel Bünsdorf, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tomasin va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marc-André Potin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Clément Lenders es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): Als 88 minuts de joc, els nois de Tomasin van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Peer Birch augmentant l'avantatge per als locals: 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Clément Lenders va entorpir al marcador d'en Krum Cherechanski per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 205 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Amza Partene de Tomasin va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Krum Cherechanski al minut 31 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amza Partene.

Inter Moordorf

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 38, quan un error defensiu va deixar Aarno Mustonen completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Benjamin Birkenbach va ridiculitzar a en Tõnu Keskküla amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.