Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730691025

Amistoso (Int., RC) 730691025 Información oficial sobre el partido 730691025 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Real Castilla Chendo Alineación oficial del equipo 'Real Castilla Chendo' en el partido 2 - 3 AFC Unirea Alba Iulia Alineación oficial del equipo 'AFC Unirea Alba Iulia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Castilla Chendo Alineación oficial del equipo 'Real Castilla Chendo' en el partido 5 - 2 AFC Unirea Alba Iulia Alineación oficial del equipo 'AFC Unirea Alba Iulia' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,8 % 6,8 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Castilla Chendo

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Castilla, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Adrián Serpa per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Castilla contenien la respiració mentre en Carlos Ciguri s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Adrián Serpa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Castilla se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Castilla va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Salvador Tabernero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tudor Dăscălescu.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Enrique Gutiérrez va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

AFC Unirea Alba Iulia

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Adrian Beloiu per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 163 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 50 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Roland Börcsök.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 67, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Marian Tănase es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 15 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Cristi Bucan va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.