Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730690255

Amistoso (Int.) 730690255 Información oficial sobre el partido 730690255 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Santa Pepa FC Alineación oficial del equipo 'Santa Pepa FC' en el partido 1 - 4 FC Pleszówek Alineación oficial del equipo 'FC Pleszówek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Santa Pepa FC Alineación oficial del equipo 'Santa Pepa FC' en el partido 1 - 6 FC Pleszówek Alineación oficial del equipo 'FC Pleszówek' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Pepa FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Filip Vrbský, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 4 per a Santa.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Santa van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 23, però el xut de Filip Vrbský des de l'esquerra va sortir desviat.

FC Pleszówek

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pleszówek va ser finalitzada des de l'esquerra per Karol Juskowiak al minut 8. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Karol Chmielarski va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 27, i va fer pujar el 0 - 2 per a Pleszówek.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al 73 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Pleszówek augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ignacy Gołko es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Ignacy Gołko va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Pleszówek.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Karol Chmielarski després de 9 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Peregrino Calvelo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pafnucy Szwagrzyk va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ignacy Gołko va enviar un xut des de 40 metres al minut 25, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Władysław Żupiec al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): Peregrino Calvelo va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Sylwester Bejger que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.