Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730689595

Amistoso (Int., RC) 730689595 Información oficial sobre el partido 730689595 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Carajillo de Baileys Alineación oficial del equipo 'Carajillo de Baileys' en el partido 5 - 1 Saar-Red-Devils Alineación oficial del equipo 'Saar-Red-Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Carajillo de Baileys Alineación oficial del equipo 'Carajillo de Baileys' en el partido 7 - 0 Saar-Red-Devils Alineación oficial del equipo 'Saar-Red-Devils' en el partido
Tiene mala suerte 6.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carajillo de Baileys

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Carajillo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 34 Iu Casagran va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Carajillo, atacant per l'esquerra al minut 39, va aprofitar el magnífic llançament de Mauricio Tremoya per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jorge Gibert es va introduir dins la defensa central al minut 47, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Jorge Gibert va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dmitriy Katechkin va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mauricio Tremoya va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Vladimir Grishanin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marcelo Montabes. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Pepe Perea de Carajillo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Saar-Red-Devils

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 37 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Nicolas Dunau marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Schorsch Primel que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Schorsch Primel de Saar-Red-Devils la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.