Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730688583

Amistoso 730688583 Información oficial sobre el partido 730688583 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

CF Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüí' en el partido 5 - 0 csg gold Alineación oficial del equipo 'csg gold' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CF Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüí' en el partido 5 - 0 csg gold Alineación oficial del equipo 'csg gold' en el partido
Tiene un resultado normal 4.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Vila del Pingüí

Goles Goles

  • 120 Minuto 12 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 12, indicava inequívocament que en Miguel Ángel Dolz va saber trobar la xarxa rival. CFVILA desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): CFVILA va augmentar la diferència quan Miguel Ángel Dolz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CFVILA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Santi Chico progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Amb 30 minuts jugats, en Vaclovas Škadauskis va augmentar l'avantatge de CFVILA a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): Miguel Ángel Dolz va augmentar la diferència de CFVILA a 5 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Felipe Cotrina va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Felipe Cotrina una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Souheil Kitson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Frantzisko Batiz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El CFVILA ho intentava per la dreta per mitjà de Frantzisko Batiz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Frantzisko Batiz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Souheil Kitson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

csg gold

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de gold va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Edmundo Vera va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marius Orăşanu de gold la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.