Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730688485

Amistoso (Int., RC) 730688485 Información oficial sobre el partido 730688485 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido 3 - 5 Briciola For Ever Alineación oficial del equipo 'Briciola For Ever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido 3 - 4 Briciola For Ever Alineación oficial del equipo 'Briciola For Ever' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,6 % 64,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jedi_KaRuRoSu

Goles Goles

  • 102 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Pau Neguţoiu de Jedi_KaRuRoSu va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 137 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Ricardo Esquina la va convertir en gol amb un remat de cap en Pau Neguţoiu tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 42 el marcador es va actualitzar: 2 - 2.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Jedi_KaRuRoSu van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marco Antonio Villodas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Marco Antonio Villodas quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Briciola For Ever

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Briciola agafava avantatge al minut 4 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tore Selvik amb mestria.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Samuele Nelli va augmentar l'avantatge de Briciola a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Witold Palimąka que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb 74 minuts jugats, Samuele Nelli de Briciola va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Bertrand Coadou va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 3 - 5 per a Briciola.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Briciola quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Bertrand Coadou va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bertrand Coadou.