Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730688060

Amistoso (Int., RC) 730688060 Información oficial sobre el partido 730688060 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 2 - 1 ittutordotNET Alineación oficial del equipo 'ittutordotNET' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 2 - 0 ittutordotNET Alineación oficial del equipo 'ittutordotNET' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castelldefels

Goles Goles

  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Al minut 42 l'àrbitre va premiar Castelldefels amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Oriol Agustí va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 120 Minuto 102 (Gol de falta): Oriol Agustí va donar a Castelldefels un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): El Castelldefels va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 84, però en Robert Pöckelmann va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kort Erlendsson de Castelldefels es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrea Modesti de Castelldefels va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ittutordotNET

Goles Goles

  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Suhaizi Razin sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 69 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kareem Abdul Wafi Anwar va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Walid Mohd Izzaq va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.