Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730687648

Amistoso 730687648 Información oficial sobre el partido 730687648 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido 1 - 2 FC SOC SEPE Alineación oficial del equipo 'FC SOC SEPE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido 1 - 1 FC SOC SEPE Alineación oficial del equipo 'FC SOC SEPE' en el partido
Tiene un resultado normal 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,7 % 35,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Himne

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Himne van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marcos Molviedro va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Himne va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marcos Molviedro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Marcos Molviedro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Himne que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): En Ricardo Estébanez Alonso es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 77 per blocar una centrada d'en Reyes Guereca va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Himne.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Bogdan Raičević de Himne va intentar batre la porteria rival al minut 82 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edward Adu de Himne va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Zaydan.

FC SOC SEPE

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb 29 minuts jugats, Robbie Grace de SEPE va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de SEPE va ser finalitzada des de l'esquerra per Aristidas Maikštėnas al minut 79. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Sid Watkinson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sid Watkinson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Nurettin Bordak va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Carlo Pilla va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 49, quan en Juliano Segura va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Sid Watkinson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Carlo Pilla va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Robbie Grace de SEPE es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.