Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730687156

Amistoso 730687156 Información oficial sobre el partido 730687156 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido 6 - 0 F.C. Batan Alineación oficial del equipo 'F.C. Batan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido 8 - 0 F.C. Batan Alineación oficial del equipo 'F.C. Batan' en el partido
Tiene mala suerte 8.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

triana fc

Goles Goles

  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): Una falta al minut 27 va provocar un lliure directe. Alfredo Franchin el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): triana va aconseguir el 2 - 0 quan Julio Morales va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan triana va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ricardo Silveira des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del triana van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tadeusz Kiliański va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pablo Escavias va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tadeusz Kiliański, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jozef Fetter va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Pablo Escavias va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de triana que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Diego Colmelo al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ricardo Silveira va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

F.C. Batan

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Batan va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Santiago Blanco no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Armando Almansa.