Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730686519

Amistoso (Int.) 730686519 Información oficial sobre el partido 730686519 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido 2 - 7 Porvoon Futchers Alineación oficial del equipo 'Porvoon Futchers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido 4 - 4 Porvoon Futchers Alineación oficial del equipo 'Porvoon Futchers' en el partido
Tiene mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,7 % 33,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piringalla apocaleitors

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 29, Andreu Salces de apocaleitors empatava el partit: 1 - 1.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): El apocaleitors no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Andreu Salces es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): apocaleitors va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rembrandt van Minnen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Barunak Janibekyan de apocaleitors va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 65, però no va estar gaire encertat.
  • 210 Minuto 71 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Celino Sánchez Lozano quasi empata el partit per a apocaleitors, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Baltasar Enrich no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andreu Salces de apocaleitors la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ponç Faubel.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ponç Faubel de apocaleitors per doble groga al minut 87.

Porvoon Futchers

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Futchers va ser finalitzada des de l'esquerra per Heiko Varnhagen al minut 20. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): El jugador de Futchers Arto Halonen va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 58 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Futchers va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Juri Giampaolo aconseguint el 1 - 3.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ponç Faubel no va poder aturar Heiko Varnhagen de Futchers, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 76 el 1 - 4.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Ville Arajärvi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.
  • 115 Minuto 79 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Ville Arajärvi era molt més ràpid que el defensa Damazy Koza. Al minut 79, el jugador de Futchers va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 6.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Arto Halonen va ser l'anotador del 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Anacleto Lazaar de Futchers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!