Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730686273

Amistoso (Int.) 730686273 Información oficial sobre el partido 730686273 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Loco's Team Alineación oficial del equipo 'Loco's Team' en el partido 8 - 0 FC Ballshit Alineación oficial del equipo 'FC Ballshit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Loco's Team Alineación oficial del equipo 'Loco's Team' en el partido 6 - 0 FC Ballshit Alineación oficial del equipo 'FC Ballshit' en el partido
Tiene suerte 6.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loco's Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Locos prenia la batuta de l'encontre al minut 5, quan en Raphael Rossetto va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 107 Minuto 6 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Filippo Picci va aconseguir per a Locos el 2 - 0 al minut 6, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Filippo Picci va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Locos al minut 37, que va llançar ajustat al pal en Josu Cufré. 4 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, Locos va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Nicolaj Bogh, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Locos va aconseguir el 6 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Nicolaj Bogh, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Filippo Picci que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Locos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Raphael Rossetto va poder fer el 7 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Raphael Rossetto va incrementar l'avantatge de Locos amb el 8 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Shootie-Pootie Nergui, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 219 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Shootie-Pootie Nergui va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Josu Cufré, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Arttu Siipola per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tuukka Eklund va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

FC Ballshit