Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730685408

Amistoso (Int., RC) 730685408 Información oficial sobre el partido 730685408 en Hattrick

19.03.2024 19:20:00

Bernamouth 22 Alineación oficial del equipo 'Bernamouth 22' en el partido 2 - 5 TERCIO VASCO Alineación oficial del equipo 'TERCIO VASCO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bernamouth 22 Alineación oficial del equipo 'Bernamouth 22' en el partido 0 - 3 TERCIO VASCO Alineación oficial del equipo 'TERCIO VASCO' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bernamouth 22

Goles Goles

  • 140 Minuto 56 (Gol de contra de falta): El porter de Bernamouth va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gianluca Cristante va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 110 Minuto 56 (Gol de falta): Bernamouth equilibrava els comptes al minut 56 quan en Gianluca Cristante va transformar una falta en el 2 a 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Jari Lehtola de Bernamouth va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

TERCIO VASCO

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rubén Abelanda va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al 49 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a TERCIO augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Caetano Guimeráns es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 138 Minuto 95 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ginés Verga va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Caetano Guimeráns la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 96 (Gol por el centro): Rodrigo Mejía de TERCIO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 96. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 111 (Gol por el centro): Al minut 111, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Martín Martínez Ruiz va augmentar l'avantatge de TERCIO a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Adrián Padilla va estar a punt de posar per davant a TERCIO amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Abramo Tarantola va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Rodrigo Mejía, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. TERCIO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Răzvan-Ioan Băieţică de TERCIO va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 55 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Al minut 92 de partit, Raimundo de Carvalho quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Vilella es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.