Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730684745

Amistoso 730684745 Información oficial sobre el partido 730684745 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Petardo1 Alineación oficial del equipo 'Petardo1' en el partido 2 - 2 AVG STeam Alineación oficial del equipo 'AVG STeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Petardo1 Alineación oficial del equipo 'Petardo1' en el partido 3 - 1 AVG STeam Alineación oficial del equipo 'AVG STeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petardo1

Goles Goles

  • 102 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Petardo1 va reduir el marcador al minut 70 a 1 - 2 quan Rubén Rufín va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Salvador Vázquez s'emportà una gran ovació del públic local al minut 78, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Petardo1 va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Philipp Reusche ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Xurxo Arxibai va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 14, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Petardo1 a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Rubén Rufín va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 201 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Xurxo Arxibai va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 22 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Petardo1 va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 55 que Nicolás Almazán no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mateo Garazatúa de Petardo1 es va guanyar la targeta groga merescudament.

AVG STeam

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador de STeam Víctor Felipe va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 12 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 18 (Gol de penalti): STeam va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Ramon Jardí va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 63 per Ramon Jardí va anar a parar a la creueta.