Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730684046

Amistoso (Int., RC) 730684046 Información oficial sobre el partido 730684046 en Hattrick

21.03.2024 00:50:00

Garra motilona FC Alineación oficial del equipo 'Garra motilona FC' en el partido 1 - 4 Team Van Reifen Alineación oficial del equipo 'Team Van Reifen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Garra motilona FC Alineación oficial del equipo 'Garra motilona FC' en el partido 1 - 7 Team Van Reifen Alineación oficial del equipo 'Team Van Reifen' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garra motilona FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Wienus Finders va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de motilona.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ángel Peláez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pairoj Kemglad va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 42 de joc.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): motilona enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Team Van Reifen

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Alfonso Mazzini per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 50, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pairoj Kemglad es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): Alfonso Mazzini va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Villads Christiansen, que no va fallar i va marcar el 1 - 3.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Antonio Ginoves de Reifen l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 91 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Reifen a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alessandro Marcheggiani va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Pairoj Kemglad quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pairoj Kemglad va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sébastien Anthoine de Reifen es va emportar una amonestació al minut 4 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Ginoves.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luís Aires Carvalho Campos de Reifen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.