Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730682475

Amistoso (Int., RC) 730682475 Información oficial sobre el partido 730682475 en Hattrick

19.03.2024 22:45:00

Nacion Camba LPM Alineación oficial del equipo 'Nacion Camba LPM' en el partido 0 - 4 Cesana fc Alineación oficial del equipo 'Cesana fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Nacion Camba LPM Alineación oficial del equipo 'Nacion Camba LPM' en el partido 0 - 8 Cesana fc Alineación oficial del equipo 'Cesana fc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nacion Camba LPM

Cesana fc

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec 宋 (Sung) 啟皓 (Qihao) sempre és una garantia. Al minut 37, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Faustino Iribarrena marcar el 0 - 1 per al Cesana.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Cesana augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Paco Ciga es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del Cesana va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Faustino Iribarrena, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Blagoy Bochev de Cesana l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 48 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nacion. La jugada d'estratègia del Cesana per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Carlos Buendía va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 宋 (Sung) 啟皓 (Qihao) després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Óscar Fabuel va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Óscar Fabuel va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Atanas Dinev, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): Adrià Fontcuberta va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): 宋 (Sung) 啟皓 (Qihao) de Cesana va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Cesana a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Carlos Buendía va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Buendía de Cesana es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Atanas Dinev de Cesana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.