Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730681830

Amistoso (Int., RC) 730681830 Información oficial sobre el partido 730681830 en Hattrick

20.03.2024 22:00:00

Joguirianbru F C Alineación oficial del equipo 'Joguirianbru F C' en el partido 1 - 0 Caballeros de Iberia Alineación oficial del equipo 'Caballeros de Iberia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Joguirianbru F C Alineación oficial del equipo 'Joguirianbru F C' en el partido 2 - 0 Caballeros de Iberia Alineación oficial del equipo 'Caballeros de Iberia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Joguirianbru F C

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 22 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Joguirianbru. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Dan Buzatu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Joguirianbru va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Michaël Da Silva ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Vidal Luís del Joguirianbru ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Andy Le Cam gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Herbert Sadaj va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dan Buzatu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Dan Buzatu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Michaël Da Silva una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Emil Kugelmann va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andy Le Cam de Joguirianbru amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Caballeros de Iberia

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): El Caballeros va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Raycho Vúlov la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Caballeros van sortir al contraatac al minut 51, però Javier Espada va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Florentino Corona va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Félix Medina Fábrega va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Caballeros van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 60, però Joan Isaac Serra va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.