Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730681161

Amistoso (Int., RC) 730681161 Información oficial sobre el partido 730681161 en Hattrick

20.03.2024 15:25:00

dragontail Alineación oficial del equipo 'dragontail' en el partido 3 - 0 Słone FC Alineación oficial del equipo 'Słone FC' en el partido
3 / 11 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 2
1 / 2 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
1 / 8 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 1
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
67 % Posesión 45' 33 %
67 % Posesión 90' 33 %
Jugar creativamente Táctica Normal
dragontail Alineación oficial del equipo 'dragontail' en el partido 3 - 0 Słone FC Alineación oficial del equipo 'Słone FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dragontail Alineación oficial del equipo 'dragontail' en el partido 2 - 0 Słone FC Alineación oficial del equipo 'Słone FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dragontail

Goles Goles

  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 80, en Cyprien Meurice del dragontail va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Arkadii Nad' que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Augusto Cândido Cardoso va incrementar l'avantatge de dragontail amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Charlie Bertelsen va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Duvivier va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a dragontail per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Charlie Bertelsen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Marc-Pierre Richardeau arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): dragontail per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Gregor Siler va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): dragontail va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gregor Siler en un 1 contra 1 amb el porter Óscar Mesa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Arkadii Nad' va estar a punt d'avançar els locals al minut 58 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): dragontail per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 77, quan Marc-Pierre Richardeau va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Thage Forsstedt de dragontail va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Marc-Pierre Richardeau de dragontail va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thage Forsstedt.

Słone FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Józef Głowniak va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Słone Artur Skorupka quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Hieronim Zegzuła l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.