Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730680815

Amistoso (Int.) 730680815 Información oficial sobre el partido 730680815 en Hattrick

20.03.2024 16:00:00

Drillos Disipler Alineación oficial del equipo 'Drillos Disipler' en el partido 4 - 5 FC Vladislavovo UNT Alineación oficial del equipo 'FC Vladislavovo UNT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Drillos Disipler Alineación oficial del equipo 'Drillos Disipler' en el partido 1 - 7 FC Vladislavovo UNT Alineación oficial del equipo 'FC Vladislavovo UNT' en el partido
Tiene bastante suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drillos Disipler

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Pål Pedersen va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Passats 29 minuts, Fredrik Røkenes, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Disiplene es posava per davant!
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Jan Tomren va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Disiplene, Pål Pedersen, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Terje Bøyum va incrementar l'avantatge de Disiplene amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Petter Aleksandersen es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juozapotas Aas de Disiplene es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Vladislavovo UNT

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Zahari Gradinarov quedar desmarcat i marcar per a FCVLVO al minut 19. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 151 Minuto 36 (Gol por el centro): FCVLVO van mostrar una bona compenetració quan al minut 36 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Yusuf Can Derviş va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors de FCVLVO no defallien en cap moment. Producte d'això, en Tobias Crettaz va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 3.
  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 4 - 4 mitjançant un bon xut de Yusuf Can Derviş que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Amb 89 minuts jugats, Stoyan Andonov de FCVLVO va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Knut Skavhaug va fer una estirada espectacular al minut 33, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Stoyan Andonov.
  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Tobias Crettaz va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Knut Skavhaug.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): FCVLVO van seguir progressant per la banda dreta. Tobias Crettaz va tenir la seva oportunitat al minut 81, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.