Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730678167

Amistoso 730678167 Información oficial sobre el partido 730678167 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

lisergicos united Alineación oficial del equipo 'lisergicos united' en el partido 0 - 9 Galgos CT Alineación oficial del equipo 'Galgos CT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
lisergicos united Alineación oficial del equipo 'lisergicos united' en el partido 0 - 6 Galgos CT Alineación oficial del equipo 'Galgos CT' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lisergicos united

Galgos CT

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Passats 20 minuts de partit, Galgos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Manuel Brás Correia es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 107 Minuto 30 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mario Valentini va aconseguir per a Galgos el 0 - 2 al minut 30, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Godofredo Quitral de Galgos va fer un bon esprint per escapar-se de Giovanni Caniglia i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 3. Tot un espectacle!
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, Galgos va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mario Valentini, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Manuel Brás Correia, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 108 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 6 s'ha de veure repetit: en Alec ó Dufaigh de Galgos va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Santi Ferrara, que no va perdonar.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Naip Dinç va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 7 al marcador per a Galgos.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del lisergicos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alec ó Dufaigh la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Galgos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 8 arribava al minut 80.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Naip Dinç va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 0 - 9 per a Galgos.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 11 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Godofredo Quitral va enviar un xut des de 40 metres al minut 11, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Mario Valentini va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Godofredo Quitral després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Iván Nieves va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Naip Dinç de Galgos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mario Valentini.