Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730678098

Amistoso (Int., RC) 730678098 Información oficial sobre el partido 730678098 en Hattrick

20.03.2024 15:15:00

Bodom Warhearts Alineación oficial del equipo 'Bodom Warhearts' en el partido 2 - 4 Al loro C.F Alineación oficial del equipo 'Al loro C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bodom Warhearts Alineación oficial del equipo 'Bodom Warhearts' en el partido 2 - 0 Al loro C.F Alineación oficial del equipo 'Al loro C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bodom Warhearts

Goles Goles

  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 55 gràcies a la jugada de Nery Arrom, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 105 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Friedger Dorum va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 105, i va passar la pilota a Nery Arrom, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nahuel Azagra de Bodom es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Juan Pablo Mazo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Bodom.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Bodom Tunca Barış va intentar enganyar Vidar Rising amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Higinio Elicegui va xutar fora per a Bodom, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Santiago Gómez de Bonilla de Bodom va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 4.

Al loro C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Markel Lasaldebea, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de loro, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Rodrigo Delgado va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Luis Estañol de loro va superar Tunca Barış, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 2 - 2.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): En Christoffer Rossen no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Tunca Barış encara el va fer més i el marcador va situar-se 2 - 3 per a loro.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): A en Diego Enatorriaga de loro li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Tunca Barış posant el 2 - 4 a l'electrònic.