Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730677293

Amistoso (Int., RC) 730677293 Información oficial sobre el partido 730677293 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

SparzTim Alineación oficial del equipo 'SparzTim' en el partido 4 - 3 Jynx Torquilla FC Alineación oficial del equipo 'Jynx Torquilla FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SparzTim Alineación oficial del equipo 'SparzTim' en el partido 4 - 1 Jynx Torquilla FC Alineación oficial del equipo 'Jynx Torquilla FC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SparzTim

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a SparzTim va ser Radu Petrişor.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de SparzTim a 2 - 0. Enrique Arana va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): SparzTim va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 66 Enrique Arana va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 103 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hakan Yazaroğlu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del SparzTim se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 103.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 19 (Ocasión de penalti): SparzTim va gaudir d'un penal a favor al minut 19, però el jugador Abraham Romero Hernández va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Igor Duvfeldt.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El SparzTim ho intentava per la dreta per mitjà de Manuel de Liaño, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): En Baptiste Caillard va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SparzTim se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 98 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Damaso Tellabide va estar a punt d'avançar els locals al minut 98 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Jynx Torquilla FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 38, el jugador visitant Manne Martinsson va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): Als 60 minuts de partit, Manne Martinsson de FCJynx va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 71 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Manne Martinsson marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): 施 (Shi) 淮永 (Huaiyong) va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 27 de joc.
  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 31 en Fredrik Åhlling va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Jads Lopes Couto va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lars Stensson de FCJynx va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fredrik Urbansson de FCJynx va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.