Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730676324

Amistoso (Int., RC) 730676324 Información oficial sobre el partido 730676324 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido 5 - 4 KSV Rekord Pokalsieger besieger Alineación oficial del equipo 'KSV Rekord Pokalsieger besieger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido 2 - 0 KSV Rekord Pokalsieger besieger Alineación oficial del equipo 'KSV Rekord Pokalsieger besieger' en el partido
Tiene bastante suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ROBERCARRERA

Goles Goles

  • 190 Minuto 40 (Gol de falta): En Juan Miguel Lazcano conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-1
  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Óscar Mellado el va rematar Quirze Viladrosa amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ROBERCARRERA a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Víctor Sendra va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 290 Minuto 104 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Juan Miguel Lazcano era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 104. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Sendra de ROBERCARRERA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Óscar Mellado de ROBERCARRERA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gerasim Vúlchev en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de ROBERCARRERA Atilano Corcoesto no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gerasim Vúlchev es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Juan Miguel Lazcano va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ladislau Fullana de ROBERCARRERA anava molt fort i col·locat però Gerasim Vúlchev no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Andrés Freijoso de ROBERCARRERA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.

KSV Rekord Pokalsieger besieger

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Alexei Myers al minut 2 va permetre a RPB prendre avantatge per 0 - 1.
  • 105 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Osman Varakin va descol·locar totalment la defensa contrària i Marcus Jonda no va perdonar i va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, el RPB va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Aleksi Näsänen s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Kai Öztinel va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Atilano Corcoesto va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Marcus Jonda de RPB va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Kai Öztinel va xutar fora per a RPB, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Jonas Hildburghausen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a RPB.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de RPB Samuel Koželský va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Osman Varakin xutant per a RPB va fer anar la pilota just on la volia, però Atilano Corcoesto, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.