Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730675753

Amistoso (Int., RC) 730675753 Información oficial sobre el partido 730675753 en Hattrick

20.03.2024 13:00:00

De Toverschoentjes op Floere Benen Alineación oficial del equipo 'De Toverschoentjes op Floere Benen' en el partido 5 - 0 J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
De Toverschoentjes op Floere Benen Alineación oficial del equipo 'De Toverschoentjes op Floere Benen' en el partido 7 - 0 J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido
Tiene mala suerte 7.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Toverschoentjes op Floere Benen

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Marko Janjatović va donar a Toverschoentjes un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Timmy Quetelet, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Toverschoentjes.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Adam Noirault va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kjell Peters va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Virgilijus Striužas va incrementar l'avantatge de Toverschoentjes amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Timmy Quetelet gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Philippe Brech va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marko Janjatović va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Virgilijus Striužas de Toverschoentjes es va guanyar la targeta groga merescudament.

J.NAVARRO