Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730675015

Amistoso (Int., RC) 730675015 Información oficial sobre el partido 730675015 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 4 - 3 kanar fc Alineación oficial del equipo 'kanar fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Guatximfroms United Alineación oficial del equipo 'Guatximfroms United' en el partido 3 - 1 kanar fc Alineación oficial del equipo 'kanar fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,8 % 5,2 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guatximfroms United

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Rafael Romero Ramos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Guatximfroms.
  • 139 Minuto 33 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Francisco Coello va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Lionel Mary.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Guatximfroms al minut 34, que va llançar ajustat al pal en Nimish Kumar. 3 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nimish Kumar va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Nimish Kumar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sébastian Thierry va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Rafael Camarero, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

kanar fc

Goles Goles

  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): Sergio Roccato va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, kanar, al minut 56. El marcador va canviar a 3 - 1.
  • 151 Minuto 66 (Gol por el centro): Un mica després, Hossein Ganji de kanar va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): kanar van aconseguir el 4 - 3 que retallava diferències al minut 74 quan Giovanni Hinger sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Jakub Rylik va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Clint Mullally.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Mourad Jarfi de kanar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.