Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730674835

Amistoso (Int., RC) 730674835 Información oficial sobre el partido 730674835 en Hattrick

21.03.2024 03:00:00

Flareside 2 Alineación oficial del equipo 'Flareside 2' en el partido 5 - 4 Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Flareside 2 Alineación oficial del equipo 'Flareside 2' en el partido 6 - 3 Burgalia Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Burgalia Club de Futbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flareside 2

Goles Goles

  • 102 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Roy Jiménez de Flareside va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Víctor José Luis Lupetti va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 29 de joc. Andrea Mergola es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Marco Cruz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Flareside.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Bartolomé Trino de Flareside va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Flareside va aconseguir el 5 - 3 quan Víctor José Luis Lupetti va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 54 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Andrea Mergola de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Andrea Mergola, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Burgalia Club de Futbol

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Daniel Mikoś es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 14 minuts, el tirador de faltes del Burgalia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en César Bastardas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 3 quan Antonio Valle va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 85 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 87, el jugador visitant César Bastardas va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 4, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Natalio Valenzuela, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Domingo Cuaga no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Burgalia creava perill des de la dreta al minut 37, però en Natalio Valenzuela, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Teo Nava desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Piercarlo DonVito quasi aconsegueix empatar per Burgalia al minut 57, però Natalio Valenzuela va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Piercarlo DonVito la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Burgalia havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Domingo Cuaga.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santiago Abal de Burgalia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.