Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730673768

Amistoso (Int.) 730673768 Información oficial sobre el partido 730673768 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

ILCAPO Alineación oficial del equipo 'ILCAPO' en el partido 0 - 6 Celtic Bèrghem Alineación oficial del equipo 'Celtic Bèrghem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ILCAPO Alineación oficial del equipo 'ILCAPO' en el partido 0 - 3 Celtic Bèrghem Alineación oficial del equipo 'Celtic Bèrghem' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ILCAPO

Celtic Bèrghem

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Carlo Diamante quedar desmarcat i marcar per a Bergamo al minut 4. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Bronisław Badowski va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 7, i va fer pujar el 0 - 2 per a Bergamo.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Carlo Diamante va augmentar l'avantatge de Bergamo a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 115 Minuto 69 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Aled Tanner era molt més ràpid que el defensa Arnau Manonelles. Al minut 69, el jugador de Bergamo va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 4.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Bergamo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mario Guarini es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 90 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bergamo. A fi d'aconseguir el 0 - 6, van tocar-la en curt per tal que Carlo Diamante xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 10 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Bronisław Badowski al minut 10.
  • 280 Minuto 16 (Ocasión de falta): Bronisław Badowski va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Tommaso Boldrini es va quedar sol davant del porter, al minut 21. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 50 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 50 per Bronisław Badowski va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Lucio Platini de Bergamo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 52 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Bergamo Christoforos Solomonidis quasi marca al minut 90 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Lucio Platini l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.