Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730673405

Amistoso (Int.) 730673405 Información oficial sobre el partido 730673405 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Borussia Mochongladbach Alineación oficial del equipo 'Borussia Mochongladbach' en el partido 6 - 2 kolarboy fc Alineación oficial del equipo 'kolarboy fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Borussia Mochongladbach Alineación oficial del equipo 'Borussia Mochongladbach' en el partido 2 - 2 kolarboy fc Alineación oficial del equipo 'kolarboy fc' en el partido
Tiene mucha potra 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 32,9 % 39,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Mochongladbach

Goles Goles

  • 114 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Farid Almeida no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Àngel Fabregat va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Passats 79 minuts, Emilio López, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Mochongladbach es posava per davant!
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Philip Mangels va incrementar l'avantatge de Mochongladbach amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Àngel Fabregat va anar directament als peus de Jaume Saguer que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 5 - 2.
  • 140 Minuto 91 (Gol de contra de falta): Mochongladbach va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Gonzalo González Bárcena la va transformar en el 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Mochongladbach va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Omme 'Klose' Kirmaier la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Ruben Carrein de Mochongladbach va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

kolarboy fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): kolarboy agafava avantatge al minut 6 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Rômulo Antônio Conceição amb mestria.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 51, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Cemil Ertekin es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del kolarboy sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Aimeric Malhaise, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 63 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cemil Ertekin de kolarboy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.