Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730671076

Amistoso (Int., RC) 730671076 Información oficial sobre el partido 730671076 en Hattrick

21.03.2024 01:00:00

Minnesota Wide Right Alineación oficial del equipo 'Minnesota Wide Right' en el partido 0 - 8 TREK GF Alineación oficial del equipo 'TREK GF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Minnesota Wide Right Alineación oficial del equipo 'Minnesota Wide Right' en el partido 0 - 6 TREK GF Alineación oficial del equipo 'TREK GF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Minnesota Wide Right

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Hunter Houston, el jugador de Minnesota va ser expulsat al minut 37.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Octavio Linares de Minnesota va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

TREK GF

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, TREK es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Leomir Paes Landim es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pavle Vukotić la va rematar Bjarte Jakobsen amb una magnífica volea que va fer pujar per a TREK el 0 - 2.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, András Potemkin va augmentar l'avantatge de TREK a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Joel Rönnerberg va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, TREK va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Leomir Paes Landim, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Murodbek Javlonov, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 190 Minuto 68 (Gol de falta): En Leomir Paes Landim va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-7.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): András Potemkin de TREK va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 8 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 4 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en András Potemkin va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Giuseppe Naboni el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Leomir Paes Landim es va quedar sol davant del porter, al minut 67. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.