Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730670877

Amistoso (Int.) 730670877 Información oficial sobre el partido 730670877 en Hattrick

19.03.2024 20:20:00

Manse Side Business Alineación oficial del equipo 'Manse Side Business' en el partido 0 - 2 Leyrium Club Alineación oficial del equipo 'Leyrium Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Manse Side Business Alineación oficial del equipo 'Manse Side Business' en el partido 1 - 1 Leyrium Club Alineación oficial del equipo 'Leyrium Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,9 % 13,5 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manse Side Business

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Matti Vuorinen va fer al minut 19 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Pontus Huutoniemi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Business van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 21, però Matti Vuorinen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Business sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Venedikt Bunin, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 38 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Erkka Turkki es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 39, però el porter va aturar el seu xut.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Business van sortir al contraatac al minut 65, però Georgiy Lukantsov va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Leyrium Club

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, Martinho Gamelas va pentinar un córner cap al segon pal que Primo Nájera va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Gorka Idoatebiguria va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 66, i va fer pujar el 0 - 2 per a Leyrium.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Al minut 20, Atem Moise de Leyrium va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Lionel Gunn va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lionel Gunn després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Roope Ovaska va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Atem Moise de Leyrium es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.