Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730670709

Amistoso (Int., RC) 730670709 Información oficial sobre el partido 730670709 en Hattrick

20.03.2024 11:45:00

FC Primee's 11 Alineación oficial del equipo 'FC Primee's 11' en el partido 2 - 1 Real Tuorloduovo Alineación oficial del equipo 'Real Tuorloduovo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Primee's 11 Alineación oficial del equipo 'FC Primee's 11' en el partido 2 - 1 Real Tuorloduovo Alineación oficial del equipo 'Real Tuorloduovo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,2 % 36,9 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Primee's 11

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Primees equilibrava la balança al minut 38. En Sogbe Essou, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): En Basile Bassaou entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Primees, un peu providencial d'en Sogbe Essou va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 57 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sogbe Essou va ridiculitzar a en Roberto Chiuso amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Azubuike Ghezo de Primees es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Tuorloduovo

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 35, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Tiziano Colonna es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Fabrizio Maglio va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Raul Maisto va fer una jugada per la banda esquerra, però Benoit Okou va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Tuorloduovo creava perill des de la dreta al minut 89, però en Benoit Okou, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Benjamin Baust desviant la pilota a servei de cantonada.