Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730670077

Amistoso (Int.) 730670077 Información oficial sobre el partido 730670077 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 2 - 4 Force of the Phoenix Alineación oficial del equipo 'Force of the Phoenix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 3 - 1 Force of the Phoenix Alineación oficial del equipo 'Force of the Phoenix' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boquerones Team

Goles Goles

  • 190 Minuto 53 (Gol de falta): En Quirze Pineda va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-2.
  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Ignacio Nora de Boquerones va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Gaizka Iruela de Boquerones va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 25, però no va estar gaire encertat.
  • 209 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Quique Villapún? Un error clamorós seu va donar a Constantin Gouin una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 214 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Ju-Hyeon Lee va errar un penal al minut 43 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Boquerones la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Quique Villapún va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 87 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martin van Schaik de Boquerones es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.

Force of the Phoenix

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Moritz Previtali va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Moritz Previtali de Phoenix va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 106 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 80 i semblava que Phoenix desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Moritz Previtali va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 3 per als visitants.
  • 116 Minuto 85 (Gol evento especial rápido + pase): Gaston Lubin va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Constantin Gouin, que no va fallar i va marcar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Urban Krättli quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nicolau Vilapinyó, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robin Kilian Meurer-Philippi de Phoenix va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pierre Vitré.