Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730669794

Amistoso (Int.) 730669794 Información oficial sobre el partido 730669794 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido 1 - 7 Gorredijkster Eagles Alineación oficial del equipo 'Gorredijkster Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido 0 - 6 Gorredijkster Eagles Alineación oficial del equipo 'Gorredijkster Eagles' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rojillos Pirinaikos

Goles Goles

  • 103 Minuto 67 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Pirinaikos per la dreta va donar com a resultat un gol de Mikel Erama al minut 67 que reduïa la distància a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): El Pirinaikos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ismael Naranjo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan Maurino Corella des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Gorredijkster Eagles

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Amb 5 minuts jugats, Thomas Stenstad de Gorredijkster va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 11 (Gol de falta): Passaven 11 minuts quan en Gaston Dufner va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Rubén Fiol va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 35, i va fer pujar el 0 - 3 per a Gorredijkster.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gaston Dufner de Gorredijkster l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 68 de partit.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rubén Fiol va augmentar l'avantatge de Gorredijkster a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Albert Ogarek de Gorredijkster va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 91 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 91 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Gorredijkster. A fi d'aconseguir el 1 - 7, van tocar-la en curt per tal que Ignacio Tolengo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Myung-Won Jong després de 25 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Héctor Linjacá va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nathanael Santos Amorim. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Myung-Won Jong va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thomas Stenstad.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Thomas Stenstad de Gorredijkster per doble groga al minut 86.