Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730669721

Amistoso (Int., RC) 730669721 Información oficial sobre el partido 730669721 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Pohjolan Punaiset.F.C Alineación oficial del equipo 'Pohjolan Punaiset.F.C' en el partido 7 - 0 Blyat Boys Alineación oficial del equipo 'Blyat Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Pohjolan Punaiset.F.C Alineación oficial del equipo 'Pohjolan Punaiset.F.C' en el partido 5 - 0 Blyat Boys Alineación oficial del equipo 'Blyat Boys' en el partido
Tiene suerte 5.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pohjolan Punaiset.F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Punaiset.F.C, atacant per l'esquerra al minut 3, va aprofitar el magnífic llançament de Policarpio Roca per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): En Iván Henríquez de Punaiset.F.C va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 134 Minuto 19 (Gol de penalti): Als 19 minuts de joc, els nois de Punaiset.F.C van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Iván Henríquez augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Punaiset.F.C va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de David Bota des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Punaiset.F.C va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dermod Goucher progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Punaiset.F.C va aconseguir el 6 - 0 quan Policarpio Roca va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Dermod Goucher va augmentar l'avantatge de Punaiset.F.C a 7 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jan Wall al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan David Bota va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dermod Goucher de Punaiset.F.C amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Iván Henríquez de Punaiset.F.C va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Blyat Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Björne Åkerlius va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.