Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730668977

Amistoso (Int.) 730668977 Información oficial sobre el partido 730668977 en Hattrick

20.03.2024 10:45:00

ostschweiz select Alineación oficial del equipo 'ostschweiz select' en el partido 5 - 0 Bernstein Tarnewitz Alineación oficial del equipo 'Bernstein Tarnewitz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ostschweiz select Alineación oficial del equipo 'ostschweiz select' en el partido 4 - 0 Bernstein Tarnewitz Alineación oficial del equipo 'Bernstein Tarnewitz' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ostschweiz select

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, Tom Stadter va pentinar un córner cap al segon pal que Alex Asare va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ostschweiz a 2 - 0. Adrian Lungoci va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a ostschweiz i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 40 minuts de joc. Mentre en Adrian Lungoci el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Leevi Kitunen es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adrian Lungoci, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a ostschweiz.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bernstein. La jugada d'estratègia del ostschweiz per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Adony Lampert va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Leevi Kitunen va rematar alt.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Dario Rusterholz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Eike Fürst von Bismarck-Schönhausen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Bernstein Tarnewitz

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Artur Sezimov va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 54. En David Christoph Gruettner va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.