Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730668079

Amistoso (Int.) 730668079 Información oficial sobre el partido 730668079 en Hattrick

20.03.2024 23:15:00

Vedetas da Tasca Alineación oficial del equipo 'Vedetas da Tasca' en el partido 3 - 3 Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vedetas da Tasca Alineación oficial del equipo 'Vedetas da Tasca' en el partido 0 - 2 Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido
Tiene bastante suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vedetas da Tasca

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Vedetas va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Marcos Herrera, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Agustín Matamoros que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Vedetas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Hywel Williams des de dins de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Hywel Williams de Vedetas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Agrupación Deportiva Diamond

Goles Goles

  • 109 Minuto 44 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Alberto Vázquez després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Vedetas Jhoan Castillo, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 0.
  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Daniel Govantes va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el AD Diamond va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 75.
  • 150 Minuto 84 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 84 a 3 - 2 gràcies al bon llançament de lliure directe de Matt Arendtsen, que va passar per sota les cames del porter local.
  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 85 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Sofoklis Terzis marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 39 minuts de joc, Matt Arendtsen semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 43 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alberto Vázquez va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, un refús desafortunat de Roberto Danovaro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Primo Echazuría no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Daniel Govantes, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 88 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sofoklis Terzis de AD Diamond es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Ignacio Castillejos de AD Diamond va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.