Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730667295

Amistoso (Int.) 730667295 Información oficial sobre el partido 730667295 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Destellos de calidade Alineación oficial del equipo 'Destellos de calidade' en el partido 3 - 5 Bonhatniv Alineación oficial del equipo 'Bonhatniv' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Destellos de calidade Alineación oficial del equipo 'Destellos de calidade' en el partido 4 - 4 Bonhatniv Alineación oficial del equipo 'Bonhatniv' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Destellos de calidade

Goles Goles

  • 109 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 34 minuts Sander Enthoven es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Théo Carles que d'un gran xut va marcar per a Bonhatniv el 0 - 4.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fernando Benedit, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 101 Minuto 50 (Gol por el centro): El Destellos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Fernando Benedit es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.
  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): Passava el minut 79 del matx, quan l'atent Josep Antoni Collmalivern va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Destellos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sander Enthoven va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Virgile Bétrancourt.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Rajko Modesto va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Bonhatniv

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): El Bonhatniv era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Raul Vicêncio va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Gauthier Millet va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bonhatniv, Domba Ouédraogo, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Charles-Henry Bienvenu va augmentar l'avantatge de Bonhatniv a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Théo Carles va ser l'anotador del 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Domba Ouédraogo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Bryan Bavière de Bonhatniv va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bryan Bavière de Bonhatniv va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".