Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730666254

Amistoso (Int., RC) 730666254 Información oficial sobre el partido 730666254 en Hattrick

20.03.2024 13:00:00

Jimmy & the jumpers Alineación oficial del equipo 'Jimmy & the jumpers' en el partido 5 - 8 U.E. Clot Alineación oficial del equipo 'U.E. Clot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Jimmy & the jumpers Alineación oficial del equipo 'Jimmy & the jumpers' en el partido 2 - 8 U.E. Clot Alineación oficial del equipo 'U.E. Clot' en el partido
Tiene bastante suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jimmy & the jumpers

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Antonio Villafáfila, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Als 40 minuts de joc, els nois de jumpers van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Bert Davids augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 135 Minuto 42 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Loevan Marchet va marcar el 3 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Vic Uyttenhove va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): jumpers va augmentar la diferència quan Linksmuolis Žvyriukas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de jumpers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Villafáfila va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Loevan Marchet de jumpers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bert Davids.

U.E. Clot

Goles Goles

  • 153 Minuto 43 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, U.E. Clot seguien lluitant fins al final. Al minut 43, fruit d'aquests esforços, Amós Díaz va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 152 Minuto 58 (Gol por la izquierda): U.E. Clot va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Cancio Infante Cortés va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, U.E. Clot va reduir l'avantatge rival a 5 - 3, quan Vicens Gras va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats de U.E. Clot van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Cancio Infante Cortés va anotar el 5 - 4 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 91 (Gol por el centro): Als 91 minuts de partit, Raúl Toso de U.E. Clot va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 5 - 5.
  • 172 Minuto 95 (Gol por la izquierda): U.E. Clot va aconseguir l'avantatge de 5 - 6 al minut 95. Mauro Cutanda va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 97 (Gol por la derecha): Al minut 97, un xut de Vicens Gras des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 5 - 7 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 105 (Gol por el centro): Cancio Infante Cortés de U.E. Clot va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 5 - 8 al minut 105. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): U.E. Clot va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Haitzart Olabarriolazar va quedar-se sol davant el porter Marlon Rousseeuw, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Cancio Infante Cortés va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marlon Rousseeuw va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Haitzart Olabarriolazar va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Marlon Rousseeuw.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 65 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Julio Rey-Martínez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.