Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730666008

Amistoso (Int.) 730666008 Información oficial sobre el partido 730666008 en Hattrick

20.03.2024 08:45:00

Ždral Alineación oficial del equipo 'Ždral' en el partido 2 - 1 Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ždral Alineación oficial del equipo 'Ždral' en el partido 1 - 2 Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,8 % 62,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ždral

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Ždral va ser Mislav Grga.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Ždral a 2 - 0. Adriano Negri va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Mislav Grga de Ždral gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ždral va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tanko Hadl va sortir per sobre el travesser.

Atlètic Plegamans

Goles Goles

  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 86 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Carlos Ruiz Vadillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Plegamans va estar a punt d'empatar al 14 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Oliver Torres Fontes que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 207 Minuto 35 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Marcos Hontiveros va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Plegamans va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 81 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Carlos Ruiz Vadillo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jurica Delić no es va rendir i va fer unes grans aturades.