Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730664350

Amistoso (Int.) 730664350 Información oficial sobre el partido 730664350 en Hattrick

20.03.2024 17:40:00

Nehme FC Alineación oficial del equipo 'Nehme FC' en el partido 1 - 2 los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nehme FC Alineación oficial del equipo 'Nehme FC' en el partido 2 - 1 los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,1 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nehme FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Nehme va reduir el marcador al minut 51 a 1 - 2 quan Alberto Nunes va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Asen Peev va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nehme se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Bernat Carlí marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Roël Dwarka que va xutar a fora per molt poc.
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Cornelis Kuijt no s'ho podia creure.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Nehme, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Kristofers Vārtnieks va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Nehme a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cornelis Kuijt va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roël Dwarka de Nehme es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edgar Tenjica de Nehme va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Valcárcel de Nehme va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

los melenas c.f.

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alceo Obalín es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): En Jesús Arnaz va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Emeterio Ribes. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jorge Cao després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Moubarak va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Val.
  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Josep Bonell, el jugador de melenas va ser expulsat al minut 88.