Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730662533

Amistoso 730662533 Información oficial sobre el partido 730662533 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

bar capricho Alineación oficial del equipo 'bar capricho' en el partido 0 - 6 F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
bar capricho Alineación oficial del equipo 'bar capricho' en el partido 1 - 6 F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bar capricho

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): capricho va ser a punt de marcar al minut 79, quan el seu jugador Piotr Karmelita va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pierre-Henri Hiel de capricho va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C BARCELONA.ESP

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rogério Sousa es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sergio Amaya va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 15 de partit va donar a BARCELONA.ESP l'avantatge per 0 - 3. Rogério Sousa en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Romeo Bayot, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, un xut de Jörg Haslinger des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Rogério Sousa va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): BARCELONA.ESP quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Romeo Bayot va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Romeo Bayot va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Köbi Zirn va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Raúl Gelida va estar atent i va desviar la pilota a córner.