Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730661781

Amistoso 730661781 Información oficial sobre el partido 730661781 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Pesudo Asesores y Consultores Alineación oficial del equipo 'Pesudo Asesores y Consultores' en el partido 3 - 3 michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pesudo Asesores y Consultores Alineación oficial del equipo 'Pesudo Asesores y Consultores' en el partido 1 - 3 michiqui Alineación oficial del equipo 'michiqui' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,7 % 4,0 % 77,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pesudo Asesores y Consultores

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juan Antonio Reinares ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Consultores es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Lander Aramendi de Consultores, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Justus Dehoust va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Consultores empatava el partit, 3 a 3, al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juuso Rajander de Consultores va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Lander Aramendi que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lander Aramendi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ismael Nicomedes.

michiqui

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Rafael Noya que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Juan Deles va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 53.
  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Daniel Plujà sempre és una garantia. Al minut 70, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Juan Deles marcar el 2 - 3 per al michiqui.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Mika Siiteri, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antonio Pemán no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 41, quan en Juan Deles va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Miguel Ibiricu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 62 però la pilota va sortir lleugerament desviada.