Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730661550

Amistoso 730661550 Información oficial sobre el partido 730661550 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Waterdeep United Alineación oficial del equipo 'Waterdeep United' en el partido 0 - 4 Rompekk's Alineación oficial del equipo 'Rompekk's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Waterdeep United Alineación oficial del equipo 'Waterdeep United' en el partido 0 - 5 Rompekk's Alineación oficial del equipo 'Rompekk's' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Waterdeep United

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Simeó Fontanet va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Rompekk's

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Rompekks agafava avantatge al minut 3 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Sorin Breazu amb mestria.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Francesc Parrés, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Sorin Breazu de Rompekks va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Manuel Salguero va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 2 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Francesc Parrés gairebé marca per a Rompekks al minut 2 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 281 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Vyacheslav Dolgoborodov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Arnaldo Cordani, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Rompekks quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Francesc Parrés va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dylan Brownridge de Rompekks amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mike McSweeney de Rompekks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.