Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730660398

Amistoso (Int.) 730660398 Información oficial sobre el partido 730660398 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Atlético Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético Triana' en el partido 2 - 2 PFC Razhevo Konare Alineación oficial del equipo 'PFC Razhevo Konare' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Atlético Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético Triana' en el partido 7 - 0 PFC Razhevo Konare Alineación oficial del equipo 'PFC Razhevo Konare' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Triana

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Triana va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Zaqueo Cacheda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Triana contenien la respiració mentre en Zaqueo Cacheda s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Triana per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Noelio Pinilla, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nicolás Vilches de Triana va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Conangles va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 207 Minuto 49 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Harvey Ashen va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 67 per blocar una centrada d'en Noelio Pinilla va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Triana.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Triana va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raúl Conangles va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Valentin Daskalov.

PFC Razhevo Konare

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Yordan Tzanev arribés a peus de Ivan Makedonski, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Razhevo el 1 - 1.
  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 60. L'anotador per Razhevo va ser Vladimir Konov, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Vladimir Konov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Razhevo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.