Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730659882

Amistoso (Int.) 730659882 Información oficial sobre el partido 730659882 en Hattrick

19.03.2024 22:45:00

AwangardaBTM Alineación oficial del equipo 'AwangardaBTM' en el partido 2 - 4 Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
AwangardaBTM Alineación oficial del equipo 'AwangardaBTM' en el partido 0 - 7 Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido
Tiene suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AwangardaBTM

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Vakatini Temarii estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jean-Luc Gavel va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 38.
  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): Passava el minut 81 del matx, quan l'atent Jörgen Olsson va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Vulcano's Hammer

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de David Escanilla que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Vulcanos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Zbigniew Paruch va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Rafael Arteaga de Vulcanos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Rafael Arteaga va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 86, i va fer pujar el 2 - 4 per a Vulcanos.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Zbigniew Paruch va estar a punt de posar per davant a Vulcanos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Atamu Tetuanui va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Vulcanos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Rafael Arteaga es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 71 (Ocasión de falta): Atamu Tetuanui va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Žan Luka Toplišek que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Escanilla. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Safa Durmuş de Vulcanos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.