Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730659807

Amistoso 730659807 Información oficial sobre el partido 730659807 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido 3 - 2 CD Barajas City Alineación oficial del equipo 'CD Barajas City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido 4 - 2 CD Barajas City Alineación oficial del equipo 'CD Barajas City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ocata

Goles Goles

  • 110 Minuto 15 (Gol de falta): Una falta al minut 15 va proporcionar un lliure directe al Ocata. Basilio Garabialbitzu va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 del partit, el jugador Abel Ortega Aguilar de Ocata va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): James Ormsby-Gore va donar a Ocata un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Gabriel Celada de Ocata va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 37, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 es va veure una gran oportunitat per a Ocata per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sebastián Jiménez Pérez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en Luis Fernando Botija Vela va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ocata.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Abel Ortega Aguilar va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abel Ortega Aguilar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

CD Barajas City

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Mathias Marzluf que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 174 Minuto 22 (Gol de penalti): Quan passaven 22 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Barajas. En Gonzalo Besategui va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): Gerner Buron va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Gonzalo Besategui que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Wouter Kirkels quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gerner Buron, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Diego Zaydan es va comportar com un juvenil al minut 60 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.