Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730651385

Amistoso 730651385 Información oficial sobre el partido 730651385 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

FC Malasombra Alineación oficial del equipo 'FC Malasombra' en el partido 2 - 3 AD.AQUALATA Alineación oficial del equipo 'AD.AQUALATA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Malasombra Alineación oficial del equipo 'FC Malasombra' en el partido 0 - 2 AD.AQUALATA Alineación oficial del equipo 'AD.AQUALATA' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Malasombra

Goles Goles

  • 186 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Malasombra va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Jaime Uruñuela rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 21.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 90 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Federico Krienbühl, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Malasombra a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El Malasombra va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Gür Mecdi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Kasper Klavsen de Malasombra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

AD.AQUALATA

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 28 minuts Dario Pegacho va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 135 Minuto 68 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en George Cădar va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 2. L'experiència és un grau!
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Alin-Silviu Slav va augmentar l'avantatge de AD.AQUALATA a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de AD.AQUALATA a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Carlos Gaspari va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Jaak Ploom al minut 20 semblava entrar, però Altsu Bidea va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): AD.AQUALATA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Altsu Bidea va desviar el xut final de George Cădar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En George Cădar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dario Pegacho.