Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730650995

Copa 730650995 Información oficial sobre el partido 730650995 en Hattrick

20.03.2024 18:15:00

KS Dzik Alineación oficial del equipo 'KS Dzik' en el partido 2 - 4 Steloki Alineación oficial del equipo 'Steloki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
KS Dzik Alineación oficial del equipo 'KS Dzik' en el partido 1 - 4 Steloki Alineación oficial del equipo 'Steloki' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Dzik

Goles Goles

  • 100 Minuto 69 (Gol de falta): Carlo Sirigu va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 3 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 69.
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 83 minuts, Franciszek Krakowiak va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Franciszek Krakowiak va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan Smajdor de Dzik la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andrzej Wojtyczka de Dzik es va guanyar la targeta groga merescudament.

Steloki

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Steloki va ser finalitzada des de l'esquerra per Cyryl Kozikowski al minut 38. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 105 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Aleksander Noworyta va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Przemysław Moniuszko va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Steloki posava el marcador 0 a 2.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 62 de partit va donar a Steloki l'avantatge per 0 - 3. Gniewosz Łużna en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 90, Steloki va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Toma Scurtu.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Przemysław Moniuszko després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Janusz Owsiana va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Cyryl Kozikowski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Aleksander Noworyta de Steloki va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 74 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Gniewosz Łużna, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Steloki va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aleksander Noworyta de Steloki va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Franco Rodolfo Cantera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cyryl Zima de Steloki es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.