Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730645650

Amistoso 730645650 Información oficial sobre el partido 730645650 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

ATM.MADRID.ATM Alineación oficial del equipo 'ATM.MADRID.ATM' en el partido 4 - 1 daniglo17 Alineación oficial del equipo 'daniglo17' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ATM.MADRID.ATM Alineación oficial del equipo 'ATM.MADRID.ATM' en el partido 4 - 2 daniglo17 Alineación oficial del equipo 'daniglo17' en el partido
Tiene un resultado normal 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATM.MADRID.ATM

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ATM.MADRID.ATM contenien la respiració mentre en Vicente Antolín s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del daniglo17. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Carlos Tricaz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ATM.MADRID.ATM es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 33.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): En Ádám Petri entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ATM.MADRID.ATM, un peu providencial d'en Raúl Martínez Mendez va situar el 3-1 al panell digital.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raúl Martínez Mendez es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El ATM.MADRID.ATM ho intentava per la dreta per mitjà de Vicente Antolín, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 235 Minuto 81 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Klaus Detlef Ruts es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 81, però el porter va aturar el seu xut.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Geri Jani, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): Vitaliano Borghini va sorprendre Vicente Clairac amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Breixo Baión de ATM.MADRID.ATM es va guanyar la targeta groga merescudament.

daniglo17

Goles Goles

  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, el daniglo17 va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Abdelwajid Zorba, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Andrieu Relat va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): daniglo17 va estar a punt d'empatar al 77 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Abdelwajid Zorba que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mauro Oriol va rematar amb l'empenya exterior desviat.