Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730645490

Amistoso (RC) 730645490 Información oficial sobre el partido 730645490 en Hattrick

20.03.2024 12:20:00

CD Manchuela Alineación oficial del equipo 'CD Manchuela' en el partido 6 - 0 País Valencià FC Alineación oficial del equipo 'País Valencià FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CD Manchuela Alineación oficial del equipo 'CD Manchuela' en el partido 6 - 0 País Valencià FC Alineación oficial del equipo 'País Valencià FC' en el partido
Tiene un resultado normal 6.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Manchuela

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Manchuela va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Sedray Hamouchi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Manchuela va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lluís Ferrer-Salat progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 115 Minuto 27 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sedray Hamouchi de Manchuela va fer un bon esprint per escapar-se de Odoacre Bonazza i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 0. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Manchuela pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rubén Béiztegui va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Manchuela va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Lluís Ferrer-Salat, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Manchuela va augmentar la diferència quan Rubén Béiztegui no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Silvan Herreweghe una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Amancio Fentans va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pedro Segurado va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Jóan Hendrik Í Lon gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Amancio Fentans va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Luis Neruda de Manchuela amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benito Luttazzi de Manchuela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

País Valencià FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Garza de PVFC es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.