Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730644089

Copa 730644089 Información oficial sobre el partido 730644089 en Hattrick

20.03.2024 13:15:00

Salou Club Football Alineación oficial del equipo 'Salou Club Football' en el partido 3 - 2 Lievegem CF Alineación oficial del equipo 'Lievegem CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Salou Club Football Alineación oficial del equipo 'Salou Club Football' en el partido 3 - 2 Lievegem CF Alineación oficial del equipo 'Lievegem CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,9 % 12,8 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salou Club Football

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Rogelio Aparicio entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Football, un peu providencial d'en Eusebio Paganini va situar el 1-1 al panell digital.
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Football prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Eusebio Paganini va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Football a 3 - 1. Piet van der Pennen va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Rogelio Aparicio es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 73 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Gareth Lawless estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Lievegem CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): LFC va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Ivan Payà va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats de LFC van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Thiery Vidts va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Moustapha Yahia quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Simon Mignolet, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Oke Koivunen quasi aconsegueix empatar per LFC al minut 36, però Simon Mignolet va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ivan Payà sol davant la porteria al minut 81, però la seva rematada va ser molt fluixa.